Co-creation

Architect van uw eigen woning

woonconcept 1

Villa Eccellente, Elegante en Casa Raffinato, Grazia 
Voor de woningen in de stijl van de Amsterdamse School zijn dusdanig veel uitbreidings- en indelingsvarianten dat werkelijk elke denkbare woonwens kan worden ingevuld. Mocht u desondanks ondersteuning wensen, dan krijgt u advies van onze Co-creator.

  1. Keuze voor de kavel bij de makelaar
  2. Samenstellen van uw persoonlijke woning aan de hand van de aangeboden woningvarianten 
  3. Vertaling woonwensen in persoonlijke plattegrond en schetsimpressie 
  4. Eventuele aanvullende wensen of aanpassingen 
  5. Definitief ontwerp van uw stijlvilla 

woonconcept 2

Villa Unico en Casa Originale 
Voor de woningen met een meer klassieke architectuur wordt door de C0-creator voor elke koper een uniek ontwerp gemaakt aan de hand van de wensenlijst. U wordt hierbij begeleid door uw persoonlijke Woonconsulent. 

  1. Maak een afspraak met de woonconsulent of makelaar. Deze bespreekt met u de kavelkeuze, het woningtype en architectuurstijl en neemt met u uw wensenlijst door.
  2. Co-creation: vormgeven, samenstellen en indelen van uw woning door de Co-creator. Naar aanleiding van uw wensenlijst worden uw woonwensen vertaald naar de grootte, indeling en afwerking van de woning die daar optimaal op aansluit.  
  3. De makelaar bespreekt met u dit voorstel en geeft daarbij een persoonlijke toelichting op de koopprijs. Ook krijgt u uitleg over de koop- en aanneemovereenkomst.
  4. De makelaar bespreekt met u de overeenkomsten. Als alles naar wens is dan worden deze ondertekend: uw woning in La Dolce Villa Boekel wordt gerealiseerd.